Siirry pääsisältöön
Uutiset

Uusi HYDAC Partner

Tekijä 7.5.2021Ei kommentteja

Hydrotek Oy liittyi uutena yrityksenä osaksi HYDAC Partner jälleenmyynti- ja HYDAC Service Partner huoltokumppaniverkostoja 3.5.2021 alkaen.

Hydrotek on vuonna 2019 perustettu kasvava hydrauliikan huoltoon, kunnossapitoon, sekä projektitoimintaan keskittyvä yritys. Yrityksen perustajat omaavat pitkän kokemuksen alalta, sekä kattavan HYDAC-tuotetuntemuksen.

Yrityksen nykyaikaiset toimitilat Turussa Orikedon teollisuusalueella mahdollistavat hydraulikomponenttien monipuoliset huollot. Pumppujen ja moottoreiden lisäksi Hydrotek huoltaa ja korjaa esimerkiksi koneikkoja, paineakkuja ja sylintereitä. Kenttähuoltoja ja asennusprojekteja varten yrityksellä on käytössä kolme täysin varusteltua huoltoautoa sekä Kalustoa esim. putkituksia ja järjestelmien huuhtelua varten. Järjestelmäsuunnittelua ja -rakentamista varten yrityksessä on Käytössä nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työkalut.

Hydrotekin asiakaskuntaa ovat pääasiassa metsä-, marine- ja raskasteollisuus sekä liikkuvan kaluston toimijat. Työntekijöitä on tällä hetkellä 12 ja hyvät kasvunäkymät mahdollistavat toiminnan laajentamisen tulevaisuudessa.