Siirry pääsisältöön
Uutiset

Hydrotek on Parkerin sertifioitu jälleenmyyjä

Tekijä 7.5.2021Ei kommentteja

Hydrotek Oy on kesällä 2019 perustettu hydrauliikan huoltoihin ja kunnossapitoon keskittyvä yritys, jonka taustalla on vankka alan kokemus ja toiminta onkin lähtenyt vauhdilla käyntiin. Nyt Hydrotek on syventänyt yhteistyötään Parker Hannifinin kanssa toimien jatkossa Parkerin sertifioituna jälleenmyyjänä.

Hydrotek toimii Turun Orikedon teollisuusalueella moderneissa tiloissa, missä on käytössä tasokkaat laitteet mm. pumppujen, moottoreiden ja sylintereiden huoltoihin, nosturit, pesulaitteet jne. Lisäksi tuotannossa on laitteet putkientaivutukselle ja -kaulustamiselle sekä letkuasennelmien teolle, mitkä tukevat asennustoiminta ja tuotantoa. Kentällä liikutaan kahdella tehtävään varustellulla huoltoautolla tekemässä korjaus- ja modernisointiprojekteja sekä suorittamassa ennakoivaa huoltoa kuten erilaisia mittauksia tehdasympäristöissä. Tärkeässä roolissa toiminnassa on lisäksi vahva projekti- ja suunnittelupuolen osaaminen.

– Töitä on ollut hyvin ja olemme lyhyessä ajassa kasvaneet kahden miehen firmasta jo sen kokoiseksi että pystymme vastaamaan teollisuusasiakkaiden tarpeisiin haastavissakin projekteissa. Toimimme koko maan alueella pienyrityksen joustavuudella ilman liian suuren organisaation byrokratiaa. Teemme lisäksi hyvää yhteistyötä mm. muiden hydrauliikka-alan toimijoiden kanssa mikä takaa asiakkaillemme parhaat saatavilla olevat tuotteet ja lisäresursseja erilaisiin projekteihin tarpeen mukaan, kertovat Hydrotek Oy:n toimitusjohtaja Ari Malmelin ja tuotantopäällikkö Rami Lehtinen.

Hydrotekin palveluksessa on tällä hetkellä kymmenkunta alan ammattilaista ja jatkossa henkilökunnan määrää on aikomus kasvattaa osaavilla tekijöillä.

– Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja joustava tiimi mikä puhaltaa yhteen hiileen asiakaspalvelun eteen. Yhteensä meiltä löytyy yli 150 vuoden monipuolinen kokemus hydraulikka-alalta ja kunnossapidosta; erityisesti teollisuus- ja marine-puolelta sekä toki myös mobilehydrauliikasta, ilmoittaa Malmelin.

Hydrotek on tehnyt toimintansa alusta saakka hyvää yhteistyötä Parkerin kanssa.

– Nyt kun olemme Parkerin sertifioitu jälleenmyyjä niin pystymme tarjoamaan koko Parkerin laajan tuotevalikoiman asiakkaidemme käyttöön sekä projektien ensiasennuksissa että huolto- ja varaosapuolen toiminnoissa. Jatkossa yhteistyötä kehitetään entisestään ja jossain vaiheessa Parker tulee myös auditoimaan pumppuhuoltomme standardiensa mukaan, sanoo Ari Malmelin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä solmittuun yhteistyösopimukseen Hydrotekin kanssa. Heillä on vahvaa osaamista erityisesti teollisuuden ja marine-puolen kunnossapitopuolella, mihin Parkerilta löytyy kattavasti edistykselliset tuotteet sekä teknistä tukea, sanoo Parker Hannifinin Tapio Lehti, Sales General Manager, Sales Company Nordic.